Welkom nieuwe leden!

Welkom op het forum van Weet. Als gast kun je je registreren. Wil je graag meeschrijven? Dat kan alleen als lotgenoot. We laten geen familie of partners toe op dit forum. Stel je even voor in het subtopic 'Stel je voor'. Het is ook handig om de forumregels even door te lezen, het noemen van onder andere gewicht kCal en BMI is niet toegestaan.
Gebruikersavatar
Iris
Site Beheer
Berichten: 1747
Lid geworden op: 10 Dec 2014, 08:31

Welkom nieuwe leden!

Berichtdoor Iris » 06 Jan 2015, 11:45

Welkom op het forum van Weet!

Om mee te kunnen schrijven op dit forum moet je je registeren. Dan krijg je een gele gebruikersnaam. Daarna willen we je vragen om je voor te stellen in het subforum Stel je voor. Vervolgens zetten wij je om in een normale gebruiker en kun je meelezen-, en schrijven!

We verwachten niet van je dat je uitgebreid uit de doeken doet wie je bent. Anonimiteit is prima en wordt zeker getolereerd. Je mag zelf bepalen wat je grenzen daarin zijn. We vinden het echter wel nodig dat er op het forum duidelijk is wie er aanwezig zijn. Dat zorgt namelijk voor een vertrouwde sfeer. Voorheen kon men zich aanmelden en dan meelezen zonder ook maar iets te hoeven doen. We hebben ervoor gekozen dat niet meer toe te staan om bovenstaande redenen.
Als we merken dat iemand gedurende langere periode (6 maanden) niet meer komt zullen we de permissie om op het afgesloten gedeelte mee te kunnen lezen ook weer intrekken. als je het lastig of eng vindt om mee te schrijven mag je altijd een privé bericht sturen naar een van de beheerders om advies te vragen daarbij. Iedereen is ooit begonnen met een eerste bericht en ach we bijten niet ;)
Iedereen wist dat het niet kon, tot er iemand kwam die dat niet wist.

Terug naar “Welkom op het forum!”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

cron